Paavo, Omskakas Inte mer

Kasv. Sari Alho ja Jyrki Halme, kennel Omskakas:

koti.mbnet.fi/~omskakas/index.htm

Paavo on metsästyslinjainen kultainennoutaja, joka on syntynyt 24.1.2005. Paavo saapui kotiimme pääsiäisenä -05 ja on siitä lähtien täyttänyt tyhjän paikan sohvallamme ja saunanlauteilla. Paavo oli kauan kaivattu perheenjäsen, erityisesti vanhemman tyttäremme taholta .

Paavosta isäntä sai mitä mainioimman kaverin ja ystävän metsästykseen. Tyttären kanssa Paavo harrasti tottelevaisisuutta  ja agilityä. Minä toimin ruokinta-automaattina, rapsuttelijana sekä tarpeen tullen sairaanhoitajana. Kokeilin Paavon kanssa myös agilityä, jonka valitettavasti jouduimme myöhemmin lopettamaan.

Paavo rakastaa noutaa kaikkea, mitä lattialta löytää. Tärkeätkin tavarat vaihtavat ehjänä omistajaa pientä makupalaa vastaan mm.playstationin muistikortti tai tärkeä paperi. Paavo ei paljon hauku, vaikka ovikellon soiminen on viipymättä korkealta ja kovaa ilmoitettava kaikille, sillä se tietää mahdollisuuksia saada jotain hyvää tulijalta. Noutamisen lisäksi Paavon sydäntä lähellä on syöminen. Ruoka-ajan lähestyessä Paavo muistuttaa asiasta tiukasti tuijottamalla ja tarvittaessa kuonollaan kättä napakasti nostamalla.

 

 

                  valmiinapalvelukseen.jpg

 Paavo  kennelliiton jalostietokannassa:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN14221%2F05&R=111